søndag den 19. maj 2013

En lille bluse og et norsk ipad cover...

Denne uge er fløjet afsted... Og lige nu er jeg lykkelig for at der er endnu en fridag i morgen. -Jeg har selvfølgelig "fri" hver dag, men imorgen er det bare os, uden nogle planer, andet end at være hjemme og få snakket om drengens forestående Navnefest. Efter en uge med mange besøg, både af venner og familie, syskole, frisør (YES!!) og en 50 års fødselsdag på landet med overnatning, trænger jeg bare til at være herhjemme, sådan helt stille og roligt. Og hvem ved, måske bare lige sy en lille bitte bitte bitte smule på den sommer jakke jeg er gået igang med til drengen...

Til fødselsdagen mødte jeg en fantastisk Nordmand, der havde et strikket ipad cover med i "norsk" strik (Marius mønster - fortalte hun). Vi indledte straks en samtale om "husflid" og inden vi fik set os om, havde vi sat en byttehandel op. Hun strikker et ipad cover til mig og jeg syr en sommerhat til hendes lille pige. Nu gælder det om at komme igang, så jeg kan få sendt min del af aftalen afsted. Jeg synes det er SÅ hyggeligt - eller koseligt om man vil :-) Og endnu mere fantastisk at hele den norske familie tog herned og ikke blev i Norge og fejrede Nationaldagen... Som jeg en dag bliver nødt til at tage op og opleve.

Til trods for det noget hektiske program lykkedes det mig at afslutte et projekt, som jeg startede på, forrige uge på sy skolen. En let bluse, med en lille åbning i skulderen på ærmet og noget bling i det nederste hjørne. Den er simpelthen så dejlig at have på, helt let og sommerlig. Mønsteret er et onion mønster, lavet om i ærme, længde og talje, så ret beset er det vel snart mit eget :-) Tror også at jeg er nødt til at sætte en kant på ærmet, da stoffet er så let at ærmet bliver meget stort og flagrende når jeg har gået med den lidt. Men det er jo et overskueligt lille projekt.God pinsedag derude, må I alle nyde den næste fridag :-)
2 kommentarer:

 1. Du ligger da ikke på den lade side :)
  Hold da op du har gang i mange projekter søde! Men det er vel også sundt nok.
  Lækker bluse, den ser behagelig ud. Jeg har også et mønster jeg skal have afprøvet mangler bare liiiige at finde stoffet dertil :)
  kh Libbie

  SvarSlet
 2. Tak Libbie... Og ja, nogle gange lidt for mange projekter igang :-)

  Glæder mig til at se dit endelige resultat! Synes altid det er lidt en udfordring med pasform når jeg syr til mig selv, så sig endelig til hvis du finder et godt mønster!

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar