onsdag den 17. september 2014

#10 på tværs - luftballoner og montering


Måske kan I huske at Astrid og jeg havde gang i en lille broderi konkurrence i sommers? Jeg lavede i den forbindelse flere små designs, ankeret har jeg vist før, men luftballonerne er vist kun vist på Instagram. 


De små broderier har ligget længe uden at være færdig monteret og den anden dag, fik jeg afsluttet det ufærdige projekt. Lige i tide til at den lille ny, så småt er begyndt at bruge sut, men stadig ikke helt kan finde ud af at holde fast på den.


Jeg har monteret det efterhånden evige kløverbånd fra Stof og Stil bag på snorene, det mangler nok liiiige en millimeter i bredden, men det passer så fint synes jeg.


Klipsene er mørkeblå, selvom de ser sorte ud. Dem køber jeg her. Diagrammet på luftballonerne kommer snarest. Vi har endelig fået rykket vores internet så man nu kan bruge computeren i stuen, så forhåbentlig bliver det nemmere at få nusset lidt om bloggen og være med og kommenterer hos jer andre i blogland. 

6 kommentarer:

 1. De er så fine, de broderede suttekæder.
  Nøj, det er billige clips, -hvad ender prisen i med alt incl.?

  SvarSlet
  Svar
  1. åhh, det er jo svært, for købte andre ting også, købte klips og trykknapper for ialt ca 30 €, (2 x 10 klips) og vist 4 forskellige farver trykknapper. Er det svar nok?

   Slet
 2. De er rigtig fine :)
  Et forsinket...Stort tillykke med familieforøgelsen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak! Og endnu engang tillykke med din sejr :-)

   Slet
 3. De luftballoner, altså....ELSKER DEM:-)

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar