mandag den 2. juni 2014

Broderede suttesnorer - DIY på insekter

Astrid og jeg har haft en lille udfordring kørende på IG i maj måned. Hun havde lavet den fineste lille ræv og jeg udfordrede hende til at lave en suttesnor med "Skovens dyr". Astrid laver de fineste små broderier og selvom mit hovede bugnede med ideer, blev de bare ikke særlig gode og nogle af dem blev slet ikke omsat til broderi, fordi jeg simpelthen ikke kunne få det til at gå op. Det er nemlig lidt af en udfordring at lave små broderier der max må være 10 sting bred/høj. I sidste øjeblik lykkedes det mig at lave et lille bidrag til skovens dyr, som for mit vedkommende blev til "skovens" insekter. Skulle du have lyst til at være med på IG kan broderierne ses under #10påtværs.

Hvis du har lyst kan du bruge mine diagrammer nedenfor. Håber det er tydeligt at det ikke er raket videnskab at lave små broderier, det kræver noget terne papir og måske nogle farveblyanter. Jeg laver nogle gange filerne i excel også, men når man har streger på tværs af tern bliver det lidt svært. Så her er blot den helt lavpraktiske løsning med billeder af en tegning.
En lille mariehøne.... kunne måske også bruges til knap.

En grøn orm, voldsomt inspireret af livet i min have

Og en lille bi, med vinger af sølvtråd.

Broderierne passer desværre ikke så godt sammen i størrelsen, så jeg tror jeg piller dem op igen. Men enkelt vis, f.eks en lille mariehøne parade kunne være meget fint :-)

7 kommentarer:

 1. Det ser bare så godt ud! Det er en supergod måde at vise mønstre på! Jeg skal også have lavet mine mønstre, så jeg kan vise dem på bloggen. Jeg håber, at jeg kan nå det i aften! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt de er kommet på! Og ja, nød lærer nøgen kvinde at spinde :-)

   Slet
 2. Super sjov udfordring og ide.
  Kh.
  Karen

  SvarSlet
 3. Uh, du har godt nok lavet mange skønne dyr! Det kan være at jeg låner mønsteret til bien.
  Mange tak for inspirationen Gitte!

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar