mandag den 14. april 2014

Maternity wear # 2 (ja det lyder bare bedre end ventetøj)

Tak for alle jeres tanker og kommentarer her og på IG, i forbindelse med mit sidste indlæg. Det varme virkelig meget. Vi arbejder alle på at "fatte det" herhjemme. Ok, de voksne arbejder på det, den lille not so much.

For at blive lidt i i temaet vil jeg vise jer endnu et stykke ventetøj. Man kan få nogle fine ting, men  ender ofte med at gå i det samme igennem en stor del af graviditeten. (sådan var det sidst og allerede nu, kan jeg fornemme et lignende mønster). Så jeg forsøger at forsøde min garderobe med mave-venligt tøj. Mave venligt tøj, er blødt tøj syet i jersey... I hvert falde ind til videre -jeg har fundet en model jeg vil prøve at sy i fast stof, men det er kun blevet ved tanken endnu.


Jerseyen kender I måske, den er fra Stof og Stils sommer katalog - det er perfekt til formålet, det har et print der er "voksent" nok til at jeg kan have den på, på job og så er det virkelig blødt og dejligt at have på. Synes at det kan være lidt svært at finde voksent og roligt print til jersey og indrømmer at jeg har taget et par chancer der ligger inde på hylden og venter på at blive syet op. Mønsteret er et onion mønster, som jeg først prøvede via Linette og efterfølgende har købt, fordi de passer perfekt til formålet.
Herhjemme nyder jeg påsken, sønnen og jeg holder fri, mens manden er på arbejde. Jeg håber at der bliver lidt tid til kreative projekter, men sønnen er ikke altid så samarbejdsvillig. Idag har han f.eks. kun sovet til middag i de ca 20 min det tog at køre hjem fra Ikea, og efterfølgende været så overtræt at han næsten ikke er til at sove om aftenen. Med plukveer, kan man godt blive en smule træt så... Men jeg nyder det og ønsker jer alle en fantastisk påske!

8 kommentarer:

 1. Er helt vild med den jersey -hvor er den bare fin! Hvad hedder mønsteret?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stine. Mønsteret er nr 2035 og beregnet til strækstof. Har lavet halsen en smule højere, da den ellers bliver lidt udringet, og de korte ærmer er også lavet efter eget mål. (du ved der hvor man prøver den og finder den rette længde) :-)
   KH Gitte

   Slet
 2. Jersey og stræk er det BEDSTE når man er gravid

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis... har lige lavet 3 kjoler mere med lidt variationer og lidt andre mønstre, men jeg burde nok bare holde mig til dette her :-)

   Slet
 3. Hvor er ser den bare lækker ud din nye kjole. Jeg er rigtig vild med mønsteret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... og ja, de er dygtige derude i Stof og Sil synes jeg...

   Slet
 4. Jeg er også lidt hooked på det print. Jeg har lige købt Onion mønstret 2041 - hvordan holder stoffet sig? Er det stadig pænt efter vask?

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar