fredag den 7. marts 2014

et sæt nattøj mere

Ja der sker noget nu, med forårets komme og indgangen til 2. trimester, begynder energien så småt at vende tilbage. Heldigt når nu drengen er groet et par cm den sidste måneds tid og de fleste trøjer og bukser er begyndt at stumpe.

Et sæt nattøj, syet ud fra mini kreas heldragt, ligesom dette her, men hvor jeg har lagt et par cm til ved fold, for at få det til at passe henover maven. Stoffet er fra lageret og jeg elsker de fine små blå hjerter, ved godt at det nok er sidste gang den går, så jeg nyder dem til fulde :-)

I morgen skal jeg mødes med Linette, Linda og Christina til en hel dag med sy maskinerne og jeg glæder mig helt vildt. Har mødt Linette og Linda før til Lindas blogtræf, så forventningerne til maksimal hygge er skyhøje. Håber at få syet både tøj til mig selv og til ham den lille og måske også en enkelt fødselsdagsgave.

God weekend til alle.


*****
The energy is slowly returning and I am beginning to spend more time at the machines again. Which is good, since my boy seem to have outgrown most of his clothes the last month. I have made another pair of PJ's all with fabric from the closet. Tomorrow I am meeting up with 3 other creative bloggers and I am giddy like a little girl, looking forward to a whole day of sewing and chatting "with my own kind".
Have a great weekend.

4 kommentarer:

 1. Hvor har han bare en lækker mave! <3
  Og rigtig god krea-dag i morgen! Det er bare rigtig dejligt, at du har fået lidt mere energi til at hygge med symaskinen.
  Knus og god weekend
  //A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en mave der godt kan lide mad, både at spise og lave det og han nyder det højlydt :-)
   Det var SÅÅÅ fedt med de andre piger og vi fik alle snakket og lavet en masse. Og så vejret idag… så kan man jo næsten ikke drømme om mere.

   Slet
 2. Hvor er det fint ;-) og synes ik han er for gammel til 💙 nattøj. Er alt stof du bruger til nattøjet bomulds Jersey ? Rigtig god sy-hygge-dag
  Kh i

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ida
   Ja alt nattøj syer jeg af jersey, man kunne i princippet godt lave nattøj af et mere rummeligt mønster i fastvævet stof (flonel, f.eks), men det har jeg bare ikke rigtig gjort mig i.

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar