tirsdag den 5. november 2013

TAK og Sy til din baby #5

Først vil jeg gerne sige TAK for alle de kommentarer jeg er begyndt at få. Det er virkelig fedt at vide at der er nogen der læser med og I gider at tage jer tid til at skrive til mig. Det sætter jeg meget stor pris på.

Månedens tema er jo baby tøj mm. Og selvom jeg har været med hver dag indtil nu, tvivler jeg på at jeg kan blive ved med at holde kadencen, for jeg havde snydt lidt og forberedt mig. Men sådanne nogle forberedte ting forsvinder jo hurtigt, for der er jo alligevel mange dage i November. Det havde jeg ikke lige tænkt over... måske man skulle have spredt dem lidt ud? Nå, men jeg kan jo forsøge :-)


Drengen er pludselig "skudt i vejret" (dvs er nu mellem 80 og 86 cm)  og mangler bukser og bluser der ikke stumper, så det er jeg igang med og har været igang med den sidste måneds tid.


Det er blevet til et par mørkeblå bukser i babyfløjl, med liberty skildpadde lomme foer og foer i bukserne. Jeg har syet en stikning langs den indvendige forlomme, og det synes jeg faktisk fungerer ret godt. Det er som om syningen bryder stoffet lidt. Baglommen er mit første forsøg på en baglomme, inden jeg lærte Lines version, så der er plads til forbedringer :-)


******
Thank you for all the comments I have started to receive. I really appreciated that you take the time. 
My boy has grown so much that he is in desperate need for pants and shirts that fits, so I am trying to keep up. And also trying to keep up with the "sew to your baby month".

17 kommentarer:

 1. Svar
  1. Mange mange tak. Og tak for din kommentar.

   Slet
 2. Det ser rigtig lækkert ud, det fløjl :)
  Liberty har ikke rigtig 'fanget' mig endnu, men skildpadderne er da skønne :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, er pjattet med fløjl :-) Og liberty tog også mig lidt tid at "fange". Det er lidt svært til drenge at finde noget, så det giver sig selv at man er nødt til at bruge noget andet også.

   Slet
 3. Ej, de er bare SÅ lækre! Virkelig fine detaljer

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det med kommentarerne kommer jo næsten af sig selv, når du laver så flotte ting :-)

   Slet
  2. Tak for den fine kommentar. Bliver så glad :-)

   Slet
 4. Sikke nogle søde bukser. Det babyfløjl ser virkelig blødt og lækkert ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det også :-) Tror at det er fra stof og stil...

   Slet
 5. Ih hvor er de fede! Synes de har en rigtig fin finish og det foer er lige mig - har noget med skildpadder:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og jeg er også pjattet med det. -Og når man finder noget drenge liberty skal man bare hamstre :-)

   Slet
 6. Kommentarer er skønt og du fortjener dem. Fede bukser. Elsker at du lige sætter dine mærke på :-) Fint stof i lommerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :-) Og mærkerne er sådan nogle "erstatningsmærker" for mine egne er lige lidt for store til så små bukser... Så da jeg fandt dem her med anker (har også nogle i samme størrelse med et hjerte), ja så var de jo helt "nødvendige" at eje...

   Slet
 7. De er SÅ fine. Og sikke noget sødt foer. Hvilket mønster har du brugt?
  Jeg plejer at sy bukser uden foer (så får de strømpebukser under i stedet), men tænker at det måske er ved at være på tide med foer, når det nu skal være så hundekoldt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg mener det var mini kreas posebuks. Faktisk er selve foret noget andet stof end det i lommen. Min mor (og svigermor og svigerfar) er pædagoger og jeg har fået læst og påskrevet at strømpebukser er meget besværlige for pædagogerne, for når/hvis børnene for våde tæer, så er det svært for dem at skifte tøj selv og man skal have det HEELE af ;-) Og det giver jo god mening, jeg havde bare ikke lige tænkt på det. Der er godt nok meget man skal tænke på... Heldragter er også slut med mindre vi er herhjemme, det er noget med trykknapperne... Så jeg har sat min mor i sving også, især fordi jeg ikke er så stærk i det der med foer.

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar