onsdag den 27. november 2013

Sy til mig selv

Denne ide har rumsteret længe i mit hovede. Fakstisk kan jeg vist ikke helt tage æren for det, for den er kraftigt inspireret af en bluse en af mine kollegaer har. -Når det så er sagt har jeg noget lignende liggende i en gammel projekt bunke der er ca 10 år gammel, så det der med blonder har været fremme før.


Denne version er ultra nem og lave og tilmed et relativt billigt projekt. Råhvid isoli og blonder fra stofdepotet, en råhvid rib og et mønster fra onion, hvor jeg har forlænget blusestykket med 20 cm (ved seriøst ikke hvem der vil kunne passe det oprindelig mønster)


Jeg har klippet to forstykker, et i blonde og et i isoli, overlocket det sammen inden jeg derefter har overlocket blusen samme og sat rib på ærmer og halsudskæring, nederst er den bare lagt op med en tvillingenål. Det tog ikke lang tid og jeg er ret pjattet med resultatet. 

In action og ja, sørme om jeg ikke også lige nåede et tube tørklæde.

*****

I have had this idea for some time, highly inspired by a shirt I saw a colleague wear and something I have in my to do pile from years ago. This sweater is fast, easy and cheap to do. I have made it with cream colored lace and sweat-fabric from Stofdepotet. I just cut a piece of lace and sweat for the front, the rest is just in one layer. Easy peasy and just one late evening spend on it.

10 kommentarer:

 1. Nøøøøj, hvor ser den skøn ud! Og den klæder dig rigtigt godt - sejt!
  Og sjovt med tubetørklædet, det lavede jeg også forleden ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, har set dit tørklæde, det er fedt :-)

   Slet
 2. Du er altså virkelig effektiv på en overlocker! :) Jeg kan godt lide, at det er hvidt på hvidt. Det ser fedt ud. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er pjattet med hvid :-) Det er overlockeren der er effektiv, ikke mig ;-)

   Slet
 3. Really nice. I really need to consider an overlocker....
  Question to my favorite sewing person. Elefanterhue. any tips on a good pattern...

  SvarSlet
  Svar
  1. Its the best thing :-) I haven't tried any elefanthue patterns, but I have seen a bunch of other bloggers using the pattern from Stof 2000

   Slet
 4. Hvor er den fed Gitte!!! SÅ lækkert at kunne producere selv. og så endda så fint.

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK, og ja det er faktisk sjovt, nu hvor man begynder at blive tilfreds med egenproduktionen at man selv vil have det på :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar