fredag den 8. november 2013

Sy til din baby # 7


Jeg har snart fået sammensat et helt "barselskit", i aften har jeg syet en body færdig, der lige mangler et par trykknapper, men ellers er jeg ved at være der. Måske man skulle lave en lille bitte vest også.

Og når man nu har strikket en lille hvid djævle hue i merinould, så kunne man jo også lige sy en fiks lille køredragt eller sådan en kørepose... Eeeelsker det her sy til din baby, jeg bliver så begejstret over alle de fantastiske ting der bliver vist om som jeg bare MÅ sy. Tror jeg må lave et opsamlingsindlæg.

Til denne hue har jeg altså ikke kunne styre mig. Der kom en rosa hæklet kant på, og jeg synes den er så fin og sød. Sådan en sag her er hurtigt overstået, det tager ikke mere end en aften eller to, så det er jo til at klare. Opskriften er den samme som på min hue i moskusuld til drengen og fås i Nørkleriet i Vanløse.

***** 
I have almost made an entire "maternity kit", I finished of a body tonight (only lacking the buttons), but otherwise I am almost there. This little hat is knitted in white merino wool and this time I could not control myself, and added a crochet trim in pale pink.

10 kommentarer:

 1. Sååå fin! Den rosa kant giver da lige huen lidt ekstra - virkelig fin! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og ja, jeg synes også det var "påkrævet" med lidt rosa ;-)

   Slet
 2. Er vild med den diskrete lyserøde kant! Det giver pow til en yndig hue!

  Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, elsker at få lov at gakke lidt ud med pigefarver.

   Slet
 3. Det er endnu engang rigtig godt arbejde, Gitte. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. tal Astrid og tak for dit fine indlæg. Det bedste ved denne hue er næsten at den er lavet af restegarn., elsker at slå flere fluer med et smæk.

   Slet
 4. Den er så fin, den lille hue. Og den lille lyserøde kant passer - efter min mening - helt perfekt. Hun bliver en fin lille baby, den heldige ;o)

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar