lørdag den 2. november 2013

Sy til din baby # 2

Uhh bredriflet fløjl er bare det bedste. Elsker det og synes det er fantastisk at drengen er ved at være stor nok til at kunne bære det uden det bliver for voldsomt. Så da jeg fandt en rest ved Line, kastede jeg mig frådende over det. 

Når man er på syskole har jeg en regel om at jeg altid skal prøve noget nyt. Ellers giver det jo ingen mening at gå på syskole. Så den her gang blev det til et par bukser med Lines baglommer med foer.


Foerstoffet i både for og baglommer er det samme som i den quiltede vest
og det passer faktisk ret godt til.
Bukserne er så lange at der kan være et lille kækt opsmøg, hvilket passer perfekt til hans nye sko. - Og så kan han også vokse i dem og bruge dem dejlig længe - håber jeg. Elastikken er syet fast i linningen ca 1/4 længde inde foran, så ledes at den ligesom bliver glat foran - altså rynker ikke. Ved ikke helt om jeg synes det virker, men det var forsøget værd. Bukserne kan holds oppe, men de krøller lidt lige der i linningen foran.

********
I absolutely love this kind of corduroy and my boy is finally big enough to wear the non-baby version. When I take my sewing classes I have a rule to always try something new. This time the back pockets are the non-easy-type (they have lining).

12 kommentarer:

 1. Hvor er de blevet fine :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også bredriflet fløjl.
  Og jeg har syet mange bukser af det til mine drenge da de var små, og med den samme form for linning. Ofte syede jeg så en knap på eller slog en stor trykknap i, så det lignede der også var knap i bukserne.

  Hvis jeg kigger hylderne efter, så har jeg nok noget fløjl liggende, så måske jeg i denne babymåned skulle sy et par til fætter Zean. Mine egne drenge gider desværre ikke fløjl mere... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide med knap eller andet pynt. Det vil jeg prøve :-) Og ja der er visse fordele når de stadig er helt små, det er mig der bestemmer hvad han skal have på, og jeg synes det skal være bredriflet fløjl :-)

   Slet
 3. Det er da mega fedt med den brede fløjl!
  - jeg har indtil nu kun syet i babyfløjl til min baby boy, men jeg nå bestemt prøve den brede - for det ser super fedt ud! - og respekt for lomme detaljerne!

  Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er det også, må have fundet noget mere i nogle andre farver.

   Slet
 4. Hvor er de super seje, Gitte. Fedt fløjl, jeg er sikker på, at gavstrikken er vældig kæk i dem. God ide med at lave det benspænd til sig selv, at man skal lave noget nyt på syskolen!
  God mandag
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Han ser meget vaks ud i dem synes jeg :-) Det fungerer faktisk ret godt, for så kan man udfordre sig selv både i stort og småt. Mon jeg snart ser dig dernede igen?

   Slet
 5. Vilken HÄRLIG blogg du har:) och jag följer nu på bloglovin.

  Om du gillar inredning...kolla in min blogg idag ett stylish Manhattan hem:)

  Ha en fin vecka

  LOVE Maria at inredningsvis.se - en blogg om inredning

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen mange tak. Vil da kigge lidt nærmere på din blog.

   Slet
 6. Hvor bliver han bare smart i så fine bukser!!!
  Jeg tror nok jeg har fået noget blåt bredriflet fløjl af min mor (engang for hundrede år siden) - det kunne da være, at jeg skulle prøve at finde det frem fra gemmerne...

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt klart du skal, synes sådan nogle bukser bliver SÅ fede. Især fordi de er ensfarvede uden at være det helt :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar