torsdag den 14. november 2013

Sy til din baby # 10


Til blogtræffet i Køge, fik vi 2 blade fra "Alt om Håndarbejde". I sy magasinet fandt jeg et mønster på en højhalset bluse til min dreng. Han er ikke altid lige begejstret for elefanthuer og halstørklæder er jo no go, med sådan en lille størrelse. Så jeg har afprøvet modellen, den er super god og passer rigtig godt som vinterbluse. Ville gerne lave deres bukser også, men jeg har forlagt bladet et eller andet stedet. Har ledt i hele lejligheden og håber nu på at jeg måske har glemt det på syskolen (jeg havde den nemlig med så jeg kunne klippe en mere)

Stjernestoffet er fra en etsy butik i tyskland, ærmerne er sort isoli fra stof og stil.

For at få den på er der knapper i den ene side. Jeg har jo købt et lille udvalg af kam knapper og det fungerer ganske udemærket.

****

At the blog meeting, we received two magazine from "Alt om Håndarbejde". In there, I found the pattern for this turtleneck-like shirt for my boy. When scarfs doesn't work, a shirt that covers his neck is perfect. I love it and I hope to find the magazine again, unfortunately I misplaced it.

13 kommentarer:

 1. Hvor er den flot.
  Jeg har muligvis et ekstra blad liggende som du kan få, hvis ikke du kan finde det andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej Linette, er det rigtigt? For den er så god og jeg ville gerne lave den i større størrelser også :-)

   Slet
  2. Jep, det er rigtigt :)
   Send mig en mail med din adresse, så skal jeg sende et blad til dig.
   linette @ krog.dk

   Slet
 2. Sikke en smart og lækker bluse!
  Jeg er på udkig efter farvede trykknapper, så må lige høre hvor du har købt dine? Og hvordan får du dem i? Jeg har en Prym-tang, vil den kunne bruges?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt et helt kit, med tang og 5 forskellige farver knapper. Du kan se det i dette indlæg: http://tankerfraanker.blogspot.dk/2013/08/man-ma-aldrig-ga-ned-pa-udstyr.html, det er hos http://www.etsy.com/shop/FuerSelbermacher?ref=pr_faveshops jeg har købt dem. Ved ikke om prym tangen kan bruges, for sådan en har jeg desværre ikke :-) Med i kittet var der også en lille syl man lige borre igennem stoffet og sætter trykknappen i. Det er meget nemt, men husk vlieseline, det har jeg nemlig glemt på den der ligger og venter på knapper nu og det er noget rod :-)

   Slet
 3. Hvor er den bare fin. Smart med en højhalset vintertrøje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er simpelthen så begejstret for det mønster

   Slet
 4. Sikke en lækker trøje! Jeg vil også gerne høre, hvor du har købt knapperne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla, se længe oppe, der har jeg linket :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar