tirsdag den 1. april 2014

Bloomers og Vingevest vol #2

Som nævnt i sidste vingevest indlæg, har der været lidt af en produktion igang. 

 Under min sidste graviditet kom min super skønne kollega med både graviditets tøj og mange lækre ting til min dreng. Jeg kunne godt købe noget chokolade og sige tak, men nu er hun ikke lige typen der mangler noget, så jeg ville gerne finde på noget, som man ikke lige kan købe sig til.


Så til hendes 3 årige datter, har jeg syet et lille sæt, quiltet vingevest og et par bloomers (begge mønstre fra Marapytta). Foer og bloomers er syet af det fineste Eloise print fra Liberty, yderstoffen på vesten er postkasse rødt babyfløjl som jeg byttede mig til en aften påå sykursus. Vesten er i øvrigt kanten med noget glimtende rødt kantebånd købt hos stofsalg i Ballerup, for at tilfredsstille prinsessegenet hos den lille pige.Der er jo altid en fordel i at lave de samme ting flere gange, for man bliver jo sjovt nok bedre hver gang.... Hvem ville have troet det!!!! ;-) Elsker det fine liberty stof, det gør sig så godt til både foer og bloomers. Og der var nok til at klippe et par til min lille pige også, nu skal de bare gøres færdige.

*****
A close colleague of mine came with lots of goodies for both me and my boy during my last pregnancy. Instead of buying her something that she could get anywhere, I decided to sew a little outfit for her 3 year old daughter. Out of the prettiest Eloise liberty print and some red corduroy, I made a quilter vest and some bloomers. I love the liberty print, and luckily there was enough for a pair of bloomers for my little girl as well.

16 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak.. For nogen gange kan jeg godt være lidt bange for at det der hjemmelavet, kun er noget som jeg synes er fedt... hvis du forstår?

   Slet
 2. Uhh hvor er det da bare et fint sæt!! :-D Så gennemført og kantbåndet med glimmer er fantastisk

  SvarSlet
  Svar
  1. Taark. Var lidt bange for at den ville blive for julet med det der glimmer bånd :-)

   Slet
 3. Hold op, hvor er den også bare flot i rød! Jeg er sikker på, at den lille 3 årige prinsesse bliver glad!

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også den der post kasse røde baby fløjl er fantastisk. Tænker at den ville være noget så fin med foer i blå og hvid stribet....

   Slet
 4. Så flot et sæt! Det er da den fineste gave at modtage ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Den lille pige har sendt et billede :-) (okay, moren har)

   Slet
 5. Lige pludselig har jeg den vildeste trang til at være tre...
  Virkelig et yndigt sæt

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg godt... og med lækre materialer, er det et taknemmeligt job :-)

   Slet
 6. Super flot sæt - og det der kantbånd sætter da virkelig prikken over i'et

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... kunne heller ikke helt stå for det.

   Slet
 7. Det er bare så flotte nogle ting, du der har lavet Gitte, skønt sæt. Den lille dame bliver yndig.
  God aften
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er meget yndig. Og de er på vej på ferie, så hun kommer også til at kunne bruge det med det samme!

   Slet
 8. Du er simpelthen så dygtig til at sy! Og ja, du ret - når man laver noget flere gange, bliver det lettere og lettere. Hvilket nok også er min største udfordring bag symaskinen... jeg er ikke så god til at lave det samme flere gange. :D Jeg vil altid lave nyt nyt nyt. Men så bliver det heller aldrig så fint, som det du her har lavet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tak Astrid. Og jeg kan da se at du kan gentage dig selv med det der knibling, så du har det i dig ;-) Og jeg kender det kun alt for godt, det er som om det bliver kedeligt hvis man syr det samme to gange...

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar