mandag den 7. oktober 2013

Inden weekend forsvandt i tågerne


Blev jeg faktisk færdig med dette sæt.  Det stjernede babyfløjl er fra Stof2000 og astronauterne er fra Etsy. Mønsteret er minikreas posebuks og burda til blusen.

Det har taget hele weekenden og idag at komme bare nogenlunde tilbage på fode, og vi er der ikke helt endnu. 

Idag er min lille dreng blevet 1 år! Det er skisme crazy at tænke på. Han er stadig småskidt, så han er blevet passet af hele flokken af bedsteforældre idag. Nu er faren gået i seng (også stadig skidt), så nu sidder jeg og prøver at puste lidt ud inden jeg skal igang med at snitte frugt i mundrette bider til vuggestuen. 

14 kommentarer:

 1. Hvor er det et fint sæt. Tillykke med knægten. Da min dreng fyldte 1 år havde han øjenbetændelse, ikke alle fødselsdage er lige morsomme. Virkelig fedt stof og god kombination af stof og rib til blusen. Jeg må prøve etsy til at købe stof. Jeg synes det er svært at købe stof på nettet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre at vi ikke er de eneste, med lige-knap-perfekt 1 års fødselsdag. Fødselsdagsgaven blev købt på den blå avis søndag aften, fordi vi alle havde været for syge til at tage os af det inden. Vi fik gudskelov det vi havde snakket om at han skulle have, for det havde alligevel været for trist at "aflyse" eller rykke den.
   Ja stof på nettet kan være lidt svært, synes jeg har været heldig for det meste. Men indimellem er der noget hvor det ikke lige var den farve man havde forestillet sig. Så man skal selvfølgelig være klar til det. :-) Men held og lykke med det. Sig til hvis jeg skal grave etsy butikken frem.
   KH Gitte

   Slet
 2. Stort tillykke med sønnike. Det er et super flot sæt, du har syet, det skal nok bringe lykke. Jeg håber I snart er friske igen alle mand.
  Kh.
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen, NU er vi ved at være der. Og følelsen af at være bagud forsvinder også langsomt :-)

   Slet
 3. Hvor er det nogle seje astronauter og et flot sæt. God bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og tak :-) Vi har det alle bedre nu :-)

   Slet
 4. Tillykke med ham! Og super fint sæt, du har lavet til ham!

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Nu mangler jeg vist bare en suttesnor i samme farve kombi :-)
   KH Gitte

   Slet
 5. KÆMPE tillykke med ham. Det ER stort med den første fødselsdag - også selvom de er syge. Her startede skoldkopperne næsten samtidig med fødselsdagen (tilbage i maj).
  Sikke et fint sæt han fik!! Jeg håber at I alle snart er ovre sygdommen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katrine. Det var overraskende stort og vi snakkede begge om både søndag pg mandag at vi var overraskede over hvor lysende klart hele fødslen og timerne op til, stod i erindringen. Ikke kun den dramatik der var omkring det, men i alle timerne op til. Meget crazy.

   Slet
 6. Hvor er det et fint sæt du har syet - jeg har næsten lavet en bluse magen til i august. Den er bare med mønstrede ærmer også, men så sorte bukser.. Det er så fint det astronautstof..

  SvarSlet
 7. Tak. Og ja det stof er helt fantastisk. Kan se på din blog at vi har mere tilfælles. Dit stjerne stof har jeg også liggende til et projekt :-)

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar