onsdag den 11. september 2013

Glimmer onsdag

Jeg har gjort en t shirt i noget dejligt glimmerstof fra Stof2000, der stod det var Dolce & Gabanna, så ved ikke helt hvad jeg nu skal kalde blusen. Den er syet efter EG basis bluse model, og det fungere overraskende godt, den er nem og sy passer rigtig fint. Og så passer den perfekt under en jakke, så den kan bruges på job. Har noget tilbage og overvejer at sy en nederdel af det.


8 kommentarer:

 1. Flot, flot. Den ser lækker ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, man er vel altid frisk på lidt bling :-)

   Slet
 2. Hold op den er flot! Lækkert stof.
  Og sikke pæne kanter du har lavet. Det synes jeg godt kan være lidt svært med tyndt stof. Er det lavet på symaskine eller overlocker?

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge overlocker, desværre... Måske i næste uge (hvor det er min fødselsdag og det er det eneste jeg ønsker mig). Blot tvillinge nål :-) -Og oplægningskanten forneden, er heller ikke helt så pænt som ærmer og halsudskæring, men på skulle den :-)

   Slet
 3. Den ser skøn ud - er vild med stoffet (er og bliver en glimmerpige!) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan man heller aldrig få for meget af :-) Eeeelsker at det er blevet en fast del af hverdagsgarderoben mange steder!

   Slet
 4. Den er da bare for lækker - skønt med glimmer!!! Ser ud til at være et godt mønster?
  Kh
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen. Ja, det blev jeg faktisk også lidt overrasket over, den er rummelig uden at være stor og telt agtig. Og forstykke og bagstykke er klippet med ærmer, så der er ikke mange syninger i den. Og når stoffet er så meget i sig selv, behøver man jo ikke mere :-) Skal være lidt bedre til at kigge i den bog inden jeg køber nye mønstrer :-)
   Kh Gitte

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar