lørdag den 3. august 2013

En elefant kom marcherende....

For længe siden købte jeg dette stof, jeg er pjattet med elefanter og tænkte at det ville blive så fint til sengetøj. Da jeg arvede (og købte) ret meget baby senge tøj, har det ventet på at skulle blive til et junior sæt.

Nu er dynebetrækket færdigt. Og jeg synes det er blevet så fint.Jeg har brugt gul lagenlærred og det fortryder jeg lidt, for sammen med det fine elefant stof kommer den til at virke meget grov(men farven fortryder jeg overhovedet ikke). Så næste gang vil jeg nok overveje hvad undersiden skal være en ekstra gang. Den grønne piping er også købt færdig lavet. Håber at den grønne og den gule farve gør det hele lidt mere drenget, for ellers kunne man godt synes at elefanterne er lidt tøsede. Nu skal pudebetrækket sys, så er sættet helt klar til indkøb af juniordyne.

6 kommentarer:

 1. Hvor fint - kan altså godt forstå du er vild med de elefanter, de er da også bare for skønne :)

  Hvis du skulle stå og mangle stof - så tag lige et kig forbi min blog ;) der gemmer sig en lille overraskelse her i sommervarmen :))

  Smil

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og sikke en dejlig besked :-) Glæder mig meget til at se hvad der gemmer sig i bunken

   Slet
 2. Hvor er det dog blevet fint! Sikke noget skønt stof :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det har også været gemt til det helt rigtige projekt længe. (og jeg tør slet ikke sige hvad det kostede at få det sendt hertil da jeg endelig fandt det - havde set det hos malika-rosa, men de havde kun 30 cm tilbage.... så gode råd var dyre, virkelig dyre) :-)

   Slet
 3. Hvor er det fint! Sikke nogle søde elefanter.
  Hvordan har du lavet lukningen på dynebetrækket?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katrine

   Den har jeg lavet med lynlås (som jeg stadig øver mig på...) Har en plan om at prøve med franske sømme ig trykknapper næste gang.

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar