lørdag den 27. juli 2013

Oversprings handling...


Jeg burde sidde ved symaskinen lige nu. Manden er ude og jeg har hele hytten til mig selv. Jeg ved at jeg har en masse projekter i hovedet, men alt overskygges af at der først skal sættes navnemærker i drengens tøj. Det er bare lidt kedeligt og bremser iveren for at hive maskinen frem, derfor sidder jeg i sofaen og strikker :-) Så i modsætning til alle dem der er deres blog utro med instagram, så er jeg min symaskine utro med mine strikke pinde. 

4 kommentarer:

 1. Nogle gange skal man jo også vælge det, der er hyggeligt fremfor det man "burde". Dit strik ser spændende ud - jeg glæder mig til at se resten. :)

  SvarSlet
 2. Det ser fint ud, er det en ny vest?
  Jeg har købt et stempel med ungernes navne (et til hver), og så går det hurtigt med at få mærket tøjet. Og i de fleste dele holder skriften indtil tøjet ikke skal bruges mere.
  (Jeg har også nogle mærker der skal syes i...men ligesom dig, trækker de ikke i mig. Det andet er bare lettere ;-) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en lille overraskelse... Tænker på at lave min første giveaway....Har tænkt på det med stemplet, har faktisk allerede et stempel, mangler bare en stempelpude til tekstil. Havde også håbet på at det var nok at stryge mærkerne på, men her efter vask kan jeg se at jeg nok ikke slipper så nemt. suk

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar