onsdag den 26. juni 2013

Vi genbruger # 1

Uhh jeg synes det er sådan et fedt initiativ Christina har taget. Jeg har gået og summet over hvad jeg mon kunne bidrage med og forberede inden, da vi holder ferie, og tiden primært skal bruges med familien. Tidligere har jeg lavet et par indlæg om genbrug og uden at være hellig, elsker jeg at få gode fif til hvordan vi for resourcerne til at strække sig længere.

Mit første bidrag er denne t-shirt til drengen, som faktisk er en kombi mellem Vi genbruger og Junis To Do.

Jeg har taget en af farens gamle hullede arbejds shirts og syet om til en t shirt til drengen.


Farens hullede t shirt. Jeg ville egentlig have brugt det lille logo på forsiden, men kunne ikke få raglan mønster, logo og hullet i trøjen til at passe sammen.Ærmerne er lavet af ærmerne og jeg har genbrugt oplægningen. Ribben er også fra den originale oplægning, men det var mest fordi jeg synes den blev lidt kort. Kun halsrib og tråde er nyt, men noget jeg havde i forrådet :-)

Og så tilføjede jeg en lille neon detalje :-)


4 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet sød! Jeg har også lige syet to t-shirts til Emil af Caspers gamle - det er jo fantastisk at genbruge:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Og dejligt initiativ. Din er også blevet meget fin.

   Kh Gitte

   Slet
 2. Hvor er den bare fin. Jeg har lavet en del trøjer og bukser på den måde. Det er så fedt at se ungerne rende rundt i noget af mit eller mandens gamle tøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... Og så er det let genkendeligt i vuggestuen :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar