onsdag den 12. juni 2013

Blå stue?

Forberedelserne til Navnefesten er i fuld gang. Jeg kan nu krydse endnu et punkt af på min juni to-do liste. Fyrfadsstagerne til haveborderne er blevet pyntet og står nu færdige og klar til den store dag. Bordkortene er lavet, med farve koordinering, så gæsterne ved om dem de sidder ved siden af, er mine eller hans venner og familie. Det hele er gået lidt op i "blå stue". Men er det ikke også meget passende til en Navnefest for et vuggestue barn?


Mit kriterie for lys, når nu vi ikke lige havde kulørte lamper ved hånden, var at det skulle kunne laves af ting vi allerede havde. Så nu er samtlige glas i huset blevet bundet godt ind med alle mine garnrester og lidt hobby lim. Det ser fint ud som alle farverne glimter i lyset. Glæder mig til at se dem på bordene. Man kunne måske have tænkt lidt over farvevalg inden, og lavet dem ens, men må endnu engang konstaterer at hende er jeg bare slet ikke.

Navnesten... Vi har en gæst der hedder Steen, og overvejede et øjeblik om jeg kunne være kæk og bare pynte en sten, uden at skrive navn på... Men det blev ved tanker.

4 kommentarer:

 1. Hvor kreativt - og fint!!
  Jeg er sikker på at det bliver en god fest.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde Tak Katrine, er lidt i tvivl om det holder, med det der blå stue halløj jeg har gang i. ... Krydser fingre for dejligt vejr og glæder mig til at se alle vores venner.

   Slet
 2. Jeg synes, det lyder rigtig hyggeligt! Og dine lanterner er blevet så fine!
  Rigtig god fornøjelse med jeres fest.
  KH Astrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Astrid! Vi glæder os også, nu håber vi bare det holder tæt foroven :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar