tirsdag den 14. maj 2013

Sørøver hat - solhat

Da jeg syede den første solhat til drengen, var kæresten fælt skuffet over hvor piget den var og spurgte om man ikke kunne lave en med pirater? Tjoh... Måske ikke lige et mønster jeg ville have valgt, men i parforhold må man jo give og tage lidt :-) Så når der bliver udvist interesse for det der glider igennem symaskinen, og decideret ønsket noget, jah, så må man jo hellere eftergive ønsket, for husfredens skyld, selvfølgelig.... Og det var da også en begejstret kæreste der til morgen så hatten.Det kan godt være at stoffet er mindre piget, men synes faktisk at kantebåndet gør den mere "diva" agtig, i forhold til den første, som jeg syede sammen ret mod ret i skyggen og derefter vendte, hvilket også giver en lidt mindre skygge.

Den første sol hat

Mønstret er EG, ligesom den første. Piratstoffet er fra Fjølner, det grå er en rest og det samme er kantebånd og neon bånd og tråd. Kantebåndet drillede lidt, men efter 3. forsøg er det pænt på begge sider næsten hele vejen rundt.Jeg kan aldrig få mønstret til at passe helt, når jeg bruger sømrum, er der nogen der bruger samme mønster og har samme problem?


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak, jeg vil nu også gøre mit til at "pige" hatten også bliver brugt :-)

   Slet
 2. This is cool. Is there a pattern for a big headed 2 year old... I need a summer hat for Christian...

  SvarSlet
  Svar
  1. The book I have, the patterns are based on measures around the head. But try looking for the book at the library, otherwise i found this link for a free downloadable pattern http://grosgrainfabulous.blogspot.dk/2011/05/free-pattern-month-day-12-prudent-baby.html
   good luck :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar