tirsdag den 7. maj 2013

7 Måneder

Hold nu op hvor tiden går hurtigt! Synes graviditeten varede ueeeeendeligt, men barslen... Åh gru, den flyver jo afsted. I lørdags var jeg til fødsesldag hos en veninde i indre by og jeg blev nærmest pinagtigt opmærksom på, hvor meget tid jeg har tilbragt i min bobbel. Jeg er jo outdatet - på alle områder. Startede med mega tøj krise, hvor er alt mit tøj og hvorfor er det so last year? -Nok fordi det er ved at være over et år siden jeg sidst har brugt det. Det blev efterfulgt af en lige så stor hår krise... Oh my god, jeg trænger til at komme en tur til frisøren, tænker at bare det at få klippet spidserne vil gøre underværker. Farven er så en helt anden snak... Da jeg kom derind blev det ikke bedre, der kan godt nok nå at åbne nogle nye steder og mikset nogle nye ynglings drinks i Kbh på halvandet år.

Bliver nok nødt til at bevæge mig ud blandt ikke-barslende kvinder noget mere inden jeg skal starte på arbejde igen. Måske skal jeg også overveje at finde mit tøj og prøve det, så skadens omfang kan vurderes. Løbeskoene er fundet frem, så håber jeg begynder at ligne mig selv snarest!

Drengen bliver idag 7 måneder og der er ca 3 måneder til jeg starter på arbejde. (hvis altså vi kan få afkommet passet).

Han kan nu

- næsten kravle
- spise relativt meget fast føde selv (og vil helst selv)
- sove med noget der minder om en rytme
- skrige så vi ved han mener det
- grine højlydt så det bobler i hjertet


Meget koncentreret babyI dagens anledning har jeg upcyclet de bukser jeg viste her, der allerede var for korte. Nu med en stribet rib, så kan de leve lidt længere.
5 kommentarer:

 1. Ja, det er virkelig helt utroligt hvad sådan en boble kan gøre ved en - og ikke mindst ved tøjkriserne ;-)
  Sikke en lækker baby, og vildt hvor hurtig han er, hvis han snart kravler!

  SvarSlet
  Svar
  1. NU er der bestilt tid til frisøren, jeg må jo gøre noget :-)

   Slet
  2. Det er også mit næste projekt (igen). Og jeg er endda startet på arbejde igen.

   Slet
  3. Åhh nej, bliver det ved? Håbede på at man blev lidt bedre til at få ordnet den slags når han var lidt størrere og bedre kunne passes :-)

   Slet
  4. Måske er det bare mig, der ikke får taget mig sammen... men jeg synes godt nok tid for alvor er en mangelvare! ;o)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar