Sider

mandag den 18. marts 2013

Den sidste moskus...




Herhjemme er vi svært glade for Grønland. Der er SÅ fantastisk deroppe og vi ville ønske at vores respektive jobs tillod at tage et par år ud og arbejde deroppe. - Så skal vi dog begge finde noget andet at lave, så ind til videre er det noget vi må drømme om. I forbindelse med deres valg i sidste uge kom vi til at snakke om at vi begge rendte rundt og følte et meget nært forhold til Grønland, hvilket egentlig er lidt underligt, for den følelse er baseret på henholdsvis 1 og 2 ferier fra vores side.





For os er Grønland smuk natur og nogle fantastiske mennesker der lever på en helt anden måde en os. Det var fantastisk og til tider temmelig frustrerende for folk "on a schedule" (som os). F.eks. tog det 4 forsøg før vi kom ud på den planlagte hval-safari med den lokale fanger, der ikke så noget problem i at ændre aftalen så den passede ham bedre end de betalende turister :-) Da vi så endelig kom afsted fik vi mange flere timer end det vi havde betalt for og fik en meget størrere oplevelse end hvis man nu havde været et sted der meget bevidst lever af deres turister. Sådan er der så meget i Grønland.



Og netop i forbindelse med valget, fandt vi den sidste portion moskuskød (skudt af selv samme fanger der tog os på hval safari) frem fra fryseren og lavede moskusburger... Og med fare for at lyde som Hendes Majestæt, Dronningen d. 31 december, håber vi bare på alt det bedste for Grønland og deres udvinding af råstoffer. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar