lørdag den 21. februar 2015

Jeg bliver nok en ret belastende mor....


for et stykke stof er ofte så bredt at der snildt kan blive til tøj til begge drenge... og dermed kommer de til at gå i det samme, i hvertfalde så længe de er små. Som en i min mødregruppe så tørt konstaterede er det mest synd for den lille, der så kommer til at gå i det samme tøj hele sit liv - med mindre storebror slider sit tøj så det ikke kan arves. Lige nu ser det ud til at være tilfældet så lillebror ikke skal være bekymret ;-) 


Som nogle af jer måske har læst hos de 3 andre skønne kvinder, Boldreel, DetHyggeligt og Carla og Krudtuglen. Så har vi startet en tradition med at mødes en dag og sy. Det var ca et års tid siden vi mødtes sidst og det var SÅÅÅÅ skønt at se de andre igen. Sidst var jeg gravid og denne gang havde jeg Oskar med. Det betød også at jeg ikke forventede at nå så meget, andet end at hygge og at jeg havde forsøgt at være meget disciplineret og forberedt (!!!)  til arrangementet. Dvs jeg havde kun liiige det med som jeg troede jeg kunne nå. (det gik så virkelig dårligt med det, for de andre havde taget deres rester med, men mere om det i et senere indlæg).

Nu er jeg jo ikke en dårligere mor, end at jeg i det mindste kan forsøge at varierer over temaet..  og lave forskellige udgaver af  samme outfit. Disse to sæt var klippet og syet på overlockeren på forhånd og klar til den sidste oplægning og stikninger - kunne ikke overskue at have 2 symaskiner, en baby og en barnevogn samt alt det løse, så jeg havde kun taget min almindelige symaskine med.

Stoffet er fra Stof og Stil. Det øverste sæt er til storebror. Bukserne i isoli er modificeret minikrea (fra heldragten), med snydelommer og elastik under ribben i taljen. Blusen i jersey er syet efter et meget modificeret mønster fra MiniKrea også, hvor jeg har brugt en lille størrelse og derefter lagt til i længden og lidt i bredden også. 

Lillebrors sæt herunder er Marapytta (bukser) og modificeret Ottobre (bluse). Blusen har knapper i skulderen hvilket er det jeg har ændret på mønsteret. Derudover bliver det ikke et jeg bruger igen, for det var helt galt i størrelsen til min drengOg så til sidst et lille detalje billede, hvor striberne møder hinanden næsten perfekt! Man kunne godt have arbejdet med at mønsterrapporten blev videreført, men så sej er jeg desværre ikke.

Dagen bragte på et par ting mere som jeg håber at kunne vise snart.

God weekend.

2 kommentarer:

 1. Da mine drenge var små syede jeg også det samme til dem begge og i enkelte tilfælde arvede lillebror det som storebror havde haft. Men tit jeg jeg jo blevet "træt" af at se på det når de var vokset ud af det og så syede jeg jo bare noget nyt... ;)
  Jeg er næsten sikker på at det nok også vil komme til at ske hos dig ;)

  Super lækre sæt du lavede til dem, Jeg er vild med bluserne.

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. LOL, det tror jeg også.. Og indrømmet den store er rimelig hård ved sit tøj og i dette tilfælde hvor stoffet er hvidt, er kommet pletter på, som ikke liiige forsvinder i vask. Men jeg synes de er så søde i det samme tøj, så kan man jo også se at de er søskende :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar