tirsdag den 20. januar 2015

Selvsyning - syning til mig selv ;-)

Tidligere har jeg nævnt at jeg skulle bruge denne barsel til at blive bedre til at sy til mig selv og lære forskellige stoffer at kende.

Jeg er stadig i den ammende fase af barslen, så kjoler dur ikke rigtig og kroppen er stadig lidt deform efter graviditet og fødsel (kiloene rasler ikke ligefrem af). Så det er heldigt at det oversize og mere kasseformede og comfy look er meget moderne nu!
Denne kimono er syet efter Simplicity 1318, i dette meget smukke japanske bomuld stof fra BettyP. Stoffet føltes meget let, men falder ikke helt så flot som f.eks en viskose eller silke. Udover det, er den dog perfekt til at dresse sig lidt op og giver stadig mulighed for lidt privatliv ved spisetid (altså babys). Tænker at den også vil være fin med en tynd sommertop, skjorte og nogle skinny jeans, når jeg starter arbejde og igen begynder at gå i høje hæle.og her kan man så se at den bliver brugt, for dagslyset skjuler ikke det lettere krøllede stof. Men altså så passer den jo til de krøllede grene på troldehasselen.

12 kommentarer:

 1. Den er da super super flot. Jeg har luret lidt på de Simplicity mønstre, er de til at hitte ud af?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej LIbbie - Tusinde tak, jeg er også ret glad for den :-) Jeg synes simplicity mønstrene er ret enkle og med gode instruktioner, har købt 3 og prøvet to, det sidste er en kjole som jeg lige venter lidt med, begge har haft udførlige instruktioner og med fine tegninger hvis man var i tvivl. Så kan kun anbefales herfra indtil videre.

   Slet
 2. Hvor er den skøn, og perfekt til amning og skinny jeans :-) Du bliver da SÅ hot med hæle til! Jeg er også glad for simplicity mønstrenes forklaringer med skitser og tekst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tilliden.. Jeg håber og krydser fingre for det :-)

   Slet
 3. Den er rigtig fin. Skønt stof. Jeg ville ønsker jeg også kastede mig lidt mere ud i ting til mig selv. Jeg syr sjældent til mig selv, for det bliver aldrig helt som jeg havde i tankerne. Syr dog ret meget til ungerne og de vil heldigvis gerne gå i det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.. Og ja, det er en udfordring at sy til sig selv. Og derfor skal jeg prøve nogle ting af... det kan ikke passe at jeg kun kan finde ud af at sy jersey kjoler til mig selv

   Slet
 4. Hvor er den smuk - den kommer bedre til sin ret her på bloggen end på IG. Jeg er altså vild med den. Det kunne da godt være at jeg også skulle købe det mønster. Jeg er jo med på den med skinny jeans og høje hæle:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina :-) Jeg kan tage mønsteret med når vi ses d. 7, så kan du jo vurdere om du skal købe det.

   Slet
 5. Sikken en lækker sag, jeg har også haft kig på det stof - det er så flot.
  Ps. har brugt det mønster som du sendte til mig, det blev til en super flot Batmantrøje til gavstrikken, så tak.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt Karen. Og godt du kan bruge det :-) Og tak for de fine ord. Synes BettyP sælger sådan nogle lækre stoffer, så pas på :-)

   Slet
 6. Uhhh, jeg kender godt til ambitionen om at sy mere til "mig"! og jeg er altså heller ikke så god til at holde ved - og jeg går også og lurer på de forskellige stoftyper - efterhånden bliver man vel bedre til det :-)
  Jeg synes det er en enormt flot kimono og stoffet er jeg helt vild med - det er virkelig flot. Jeg har også kigget langt efter stofferne hos Betty P mange gange, men der skal altså et større indhug i lageret til, før jeg kan købe nyt (har jeg lovet mig selv, og den holder jeg.... næsten ;-)
  Kh
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, kender det med at lageret i det mindste skal mindske bare en lille smule inden man køber mere og så kan Betty P jo være et farligt bekendtskab :-) Synes det er fedt at få syet lidt til mig selv og her mens jeg går hjemme er det jo heller ikke helt så vigtigt at den sidder fuldstændig 100 % i skabet. Så nu øver jeg mig, mens tid er :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar