lørdag den 20. december 2014

Baby sengetøj

Jeg ved det godt... Jeg syr meget sengetøj og mange raglan bluser.. Ikke altid lige ophidsende. Men den store bruger stadig sin babydyne og ham her bruger to så der skal meget sengetøj til. Samtidig synes jeg at de skal have deres eget, så jeg har syet et par sæt.Første sæt er hjerter fundet på tilbud, som jeg også brugte til mit quiltede tæppe. Det er helt enkelt og lukkes i bunden med kam trykknapper.


Det andet sæt er syet af stof fra Stof og Stil, denne version er med lynlås i bunden.
Begge dele er syet for laaaang tid siden. Han fylder snart hele moseskurven ud i længden og leander vuggen har han knap brugt, den har været alt for stor (og farlig) til den lille prins, der bare helst ville sove hos sin mor. (og siden vi så var nødt til at købe en slyngevugge, har den været lidt i overskud, den stakkels leander) Moderen er glad for at han efterhånden er så tryg at han nu kan sove det meste og de fleste nætter i liften lige ved siden af sengen.

4 kommentarer:

 1. Det er vildt flot sengetøj! Og det tæppe er simpelthen så fint :) Jeg fik det af min bedstemor da jeg fødte den yngste.

  Slyngevuggen er god, den havde vi også fin succes med til yngstepigen :)

  SvarSlet
 2. Sengetøj kan man ikke få for meget af (og heller ikke bluser).
  Da mine drenge var små syede jeg også en del sengetøj til dem, både baby og juniorsæt.
  Jeg synes det er så hyggeligt at sy sengetøj, så hver gang der har været familieforøgelse i familien, ja så har de kunne være sikker på at få et sæt sengetøj :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 3. Dejligt sengetøj du har syet :-) Jeg har også syet en del, og er rigtig glad for det - man ser jo sengetøjet hver dag, og kan glædes over det :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint, det sig med dyrene! Jeg elsker også sengetøj til de små dyner. Kan man få for mange? ;-)

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar