lørdag den 28. juni 2014

#10påtværs - let og enkelt Anker DIY og hvor kan du købe Aida bånd.....


Nogle gange er de ting der ligger lige for, dem der er længst væk. Kan slet ikke forstå hvorfor jeg ikke er kommet på denne her noget før. Den burde have været lige til højre benet for længe siden. Men altså nu er den her. :-) 

Blot ment som en lille inspiration til Astrids og min konkurrence 10 på tværs. Denne er 10X10, så den kan faktisk vende begge veje på suttesnoren :-) Jeg broderer på livet løs selv, for den ene ide overtager næsten den anden, så hurtigt lige nu, at jeg slet ikke når at sy snorerne færdigt, men bare broderer derudaf. Ved ikke helt hvad jeg mon skal gøre af alle de suttesnore der bliver lavet og overvejer at finde en alternativ måde at bruge de små broderier og bånd.

Hvis du gerne vil lave Ankeret selv, kan du bruge mit mønster lige her:


Som altid, send mig gerne en mail hvis du bruger mønsteret, vil så gerne se andres versioner. Mønsteret er selvfølgelig kun til privat brug :-)

Og så til det som jeg ved flere har ventet på... Hvor kan man købe Aida bånd?

Jeg har lige modtaget denne sending:

Aida bånd: den første er lidt bredere end 10 sting, det er med vilje, den hedder vist 1,25". De 3 andre er 10 sting bredt (1") og de yderste to til højre er med henholdsvis guld og sølv kant. Båndet er købt på eBay her, og der findes flere varianter, men jeg skulle jo stoppe et sted.... Hvis nogen køber hjem af båndet uden den bølgede kant, vil jeg gerne være med, for jeg kan se at det er det eneste jeg mangler :-)

3 kommentarer:

 1. Så sødt og fint et anker! Jeg synes i øvrigt bare, at du skal brodere løs! Så kan du jo se bagefter, hvad du vil bruge dem alle til? De kan jo monteres på punge eller laves til nøglesnore?? :)
  Og totalt fedt med linket til e-bay. Tak for det. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, skønt at finde et sted hvor de sælger det. Og så mærkeligt at man ikke kan finde det på Etsy, hvor jeg har søgt efter det tidligere.... Havde faktisk tænkt over både punge og nøglesnore/ringe, men også som små mærker til tøj har jeg overvejet. Tror måske det kunne være meget fint.

   Slet
 2. Hvor er de søde :) Tror bestemt det skal være mit næste projekt.. Men tænker på, hvor brede (i cm.) er aidabåndene?

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar