mandag den 2. december 2013

Vest på...

Hø hø


Jeg elsker veste og det kan ses på mængden i min søns garderobe. Samtidig er de også taknemmelige at strikke, det er oftest kun ret og vrang og jeg har gjort det så mange gange før at jeg nærmest kan det i søvne. Og når man nu sidder ved sin søn ind til han falder i søvn (og nogen gange kommer jeg til at sidde der længere, fordi det er så hyggeligt), ja så er strikketøjet perfekt. -Bare et godt råd, hvis andre som jeg har den dårlige (????) vane at sidde ved sit barn til det sover. 


Denne gang blev det en petroleums blå vest i alpaca silk, i det helt klassike rib mønster uden nogen halløj. Jeg elsker hvor forskellige de bliver i udtrykket med forskellige knapper, mønstre og farve. Har købt garn til en grå, men synes måske at det ville være flot med en brun også… Overvejer om jeg også skal prøve et nyt mønster… Har I nogle ideer?


*****
Another vest for my boy. I love to knit these, they are so easy and agreeable, it goes fast and I know the pattern almost by heart. Often "I hang around the crib" at nighttime when my boy goes to sleep, it is the perfect thing to do when just sitting there. I love how they turn out different, with just varying the blocks, the color and the buttons. This one is the classic one, in alpaca silk with simple wooden buttons. I am considering trying a new pattern, do you have any ideas?

10 kommentarer:

 1. Dine veste er bare så lækre! Jeg ville gerne kunne lave dem i søvne, men jeg skal nok have lidt mere øvelse. :) Så jeg kan heller ikke anbefale nye mønstre. Men lækre! - det er de. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay søvne og søvne, overdrivelse fremme forståelsen :-) Jeg er gået igang med et hjemmekomponeret et, så nu må vi se hvordan det bliver…

   Slet
 2. Den er også bare så fin. Jeg har også strikket 2 styks, begge gaver for min søn er for stor til de størrelser jeg har på den. Øv. Men de er så fine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du opskriften fra Babystrik på pinde 3? Der går de højere op end dem hos farmorfabrikken. (og så er de ret store i størrelsen). Kan det hjælpe :-)

   Slet
 3. De er så fine de veste.
  Jeg ville ønske at jeg havde kendt til dem dengang mine drenge var små, for så havde de helt sikkert haft flere af den liggende i skabet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, ja det kender jeg jo så ikke noget til endnu :-) Men mon ikke han får et traume over hjemmestrik som vi skal igennem som en form for teenage opgør? Det slipper du så for ;-)

   Slet
 4. Jeg synes dine veste er virkelig skønne og ville ønske jeg selv kunne strikke (men jeg ender altid med hæklenålen ;-) Og jeg ikke det er en dårlig vane at sidde hos børn indtil de sover :-) Især ikke hvis du synes det er hyggeligt - så er det da bare dejligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og det der med at sidde hos ham, har jeg det lidt blandet med. Men så længe han også fint kan sove uden vores tilstedeværelse, så er det okay.

   Slet
 5. Hvor er det nogle lækre veste!!! Du har lavet dem i virkelig flotte farver, synes jeg. Jeg er vild med blå og brun!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh, jeg kommer nok ikke uden om den brune. Tak for dine søde ord, det er dejligt at høre

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar