fredag den 20. december 2013

Små huer til Nepal

I dag har jeg afleveret de babyhuer jeg har kunne nå at strikke til Sisse fra Nørkleriet. Huerne er til babyer i Nepal, som Sisse samler ind til. Læs mere her

Jeg nåede tre styks og ville gerne have strikket en mere, men jeg har fået pakket garnet væk. De er alle strikket efter samme opskrift, og i forskellige rester alpaca silk. Jeg har varieret med forskellig farve striber og ret rille striber, bare for at prøve lidt forskelligt. Der var afleveret mange små babyhuer, vanter og futter og der var nogle helt fantastiske imellem med nordisk stjernemønster. Nu håber jeg bare at de fine strikkede sager kan bruges af de nybagte mødre i Nepal.*****
Today I delivered my knitted baby hats, for a project run buy my local yarn dealer. The hats, buts and mittens are for Nepalese women (well their babies), who has to manage on their own for two weeks after giving birth. I managed to make three and I hope that the women and their babies can use them.

5 kommentarer:

 1. Jeg ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul, glæder mig til at følge mere med i det nye år
  :-)
  De bedste julehilsner fra Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sabrina. Og undskyld jeg ikke har fået svaret før nu. Håber du havde en dejlig juleferie og at nytåret er fuld af glæde.
   KH Gitte

   Slet
 2. Ihh hvor er de fine Gitte! Jeg er sikker på de kommer til at varme et lille nyfødt barnehoved på dejligste vis :-)
  Rigtig god jul
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuuundskyld det sene svar, det hele er skredet her henover jul og nytår. og Tak, det var så hyggeligt at strikke nogle helt små ting.
   Godt nytår til dig også.

   KH Gitte

   Slet
 3. Hvor er de fine - og sikke et godt initiativ!!

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar