fredag den 11. oktober 2013

En quiltet vest... og de sk*** lynlåse

Jeg har altid gang i flere projekter, men nogle projekter er øremærket til bestemte lejligheder. Når jeg går på syskolen, prøver jeg at lave ting med mange detaljer og ingen halve løsninger og generelt uden for min comfort zone (og så lyder det jo som om jeg normalt er et sjuske hovede der springer over hvor gærdet er lavest, men jeg håber I ved hvad jeg mener :-) )

Og her er mit første store projekt fra syskolen. En quiltet vest til lille manden. Af et første forsøg er jeg ret stolt. (der er bare lige det med lynlåse stadigvæk, men det glemmer jeg lige et øjeblik) Og jeg skal helt klart quilte meget mere.Liberty stof, med vikinge skibe selvfølgelig, udgør foret og er købt hos Tout Petit på Værnedamsvej. Hvis man gerne vil finde noget drenget liberty stof, er hun stedet man skal besøge. 

Den er syet i den mindste størrelse Line har og vi har gjort mønsteret lidt mere drenget, med lynlås og skarpe hjørner. Nu mangler jeg bare at han bliver ca 2 år, så han kan passe den. 

9 kommentarer:

 1. Ih, hvor er den flot! Wow! :-) Men hvorfor skulle du lige fortælle om butikken på Værnedamsvej? Jeg starter arbejde på Frederiksberg om 14 dage - få hundrede meter derfra. Det bliver dyrt! Hihi...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du nok godt regne med :-) Udefra ligner det en tøj butik, men indenfor står de fineste ruller med stof :-)

   Slet
  2. Fantastisk! Glæder mig til at besøge butikken. :)

   Slet
 2. Hvor er det en fin vest, og det er bare så dejligt at få lov at bruge tid på at lære om at lave fine fine detaljer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og det er sjovt som baren hele tiden rykker sig. Nu man kan nærmest ikke lave noget uden pynte sømme mm. Bare fordi man kan og det lige bliver DET lækrere. Syskole er et hit :-)

   Slet
 3. Hvor er den bare flot Gitte. Sikke flotte de er kantebåndene!
  Jeg kan desværre ikke kommentere på dine indlæg på min telefon - ØV! - så derfor kommer de lidt i klumper, når jeg sidder ved computeren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har selv lavet dem :-) Og det er så hyggeligt når du lige tager hele striben, så der er kun taknemmelighed over at du tager dig tiden, herfra.

   Slet
 4. wow!!! all I can say. Impressive:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks Asta, that year "off" was well spend ;-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar