torsdag den 22. august 2013

man må ALDRIG gå ned på udstyr!


Jeg har bestilt nyt grej... Manglede trykknapper til brug i sengetøj, bodyer mm, så da jeg faldt over denne shop på Etsy, slog jeg til. De har så mange sjove ting at det endte med et størrere køb en planlagt. Men de havde bla nogle små mærker til tøjet med henholdsvis anker og hjerte, som jeg bare måtte eje. Og et starter kit til plastik trykknapperne. Derudover var der også noget jeg havde ledt efter da jeg lavede min uro. Nemlig musik dåser til uroer. Så nu skal der hækles eller sys til musik bamser og uroer. Sidst men ikke mindst, dimser som er planlagt skal bruges til at lave nøgleringe af. 

6 kommentarer:

 1. Wauw, lækkert med nyt grej. Har du også købt en tang til at montere metaltrykknapper? Sådan en vil jeg nemlig gerne eje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej kan man få det? Altså en er ligner den til plastic knapperne? Så man ikke skal stå med en hammer og hamre den skæve? Sådan en må jeg da også eje :-) Har snart fødselsdag, den kan komme på listen :-)

   Slet
 2. Ja, det tror jeg nok man kan. Det med hammer larmer ret så meget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis :-) Har kigget lidt rundt... Og jo sådan en kan jeg da heller ikke leve uden :-) Men måske at denne her kan bruges til metal også, der er i hvertfalde nogle andre hoveder med, og jeg vil da lige tjekke om man måske kan bruge nogle af delene fra "hammer" pakkerne.

   Slet
 3. Åh der er de fine ankermærker jo;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du sender mig en mail med dine adresse, kan du få et par stykker og prøve, jeg bruger nok ikke 10 stk lige de første par år :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar