mandag den 3. juni 2013

Når tiden flyver....

Og man pludselig har et stort barn... I sidste uge overvejede jeg at forlænge min barsel, da vi stod temmelig langt nede på ventelisten til de to institutioner vi havde skrevet drengen op. Den søde dame på pladsanvisningen, kunne så til gengæld fortælle at der var en ledig plads på en anden institution i Vanløse. Den var jeg nede og se på i torsdags og efter at have brugt 45 min i røret i kø til pladsanvisningen, for blot at få at vide at de ikke var på arbejde den dag, måtte jeg gå på weekend med uforrettet sag. Til morgen, er der hul igennem til pladsanvisningen og nu er pladsen taget, men der er to andre steder med ledige pladser... Jeg kan love jer for jeg kunne komme hurtigt afsted, ned og tjekke den institution der lå tættest på, og som jeg havde hørt godt om fra andre. Er bange for at pædagogen synes jeg var tosset, jeg kunne næsten ikke komme hurtigt nok ud derfra, så jeg kunne ringe til pladsanvisningen og sige JA TAK til pladsen. Det var sådan et dejligt sted, så hvis man ser bort fra at de skal passe mit barn og jeg er nødt til at gå på arbejde, ja så er det helt perfekt ;-) Nej, spøg til side, det var et dejligt sted og nu kan jeg i ro og mag kører min meget lille dreng ind, uden at skulle stresse over det og det må jeg indrømme giver ro i sindet også selvom vi starter på torsdag!!!

Så selvom weekenden har budt på fantastisk vejr, hovedbrud, weekend besøg hos mine forældre og knap så meget kreativt, ja så vil jeg da lige vise en solhat til en lille pige og en make up pung, der er en surprise til moren, der skal strikke et norsk ipad cover til mig. Det hele matcher og det var en fornøjelse at sy i lyserød :-) Solhatten kan vendes, så derfor er der ikke nogle binde bånd i. 
4 kommentarer:

 1. Årh, et fint mor/datter sæt :) Hvis jeg husker rigtigt, så snuppede vi vist bare den plads, vi kunne få, da Pladsanvisningen havde lavet en fejl, og vi dermed stod på den 'forkerte liste'. Men vi er SÅ glade for Frejas institution - vores egne førstevalg kunne umuligt leve op til det, så vi er kun glade - og så skal hun blive der helt ind til skoletiden, med mindre vi flytter, selvfølgelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line. Roen har faktisk indfundet sig i min mave. Synes lidt at det er en gave at jeg kan få lov at køre ham ind og derefter blot give ham et par timer om dagen, så han dagligt for kontakt med andre børn og er vant til at være der, når jeg starter på arbejdet efter ferien. Og er sikker på at vi har fået en fantastisk institution. Fedt hvordan det nogen gange bare flasker sig :-)

   Slet
 2. Sikke et fint sæt!! Hvor ser det godt ud, at det matcher så godt sammen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Nu SKAL jeg bare have det sendt inden weekenden :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar